Privacyverklaring Vetjebol

Laatst gewijzigd: 19 december 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. In deze privacyverklaring lees je welke gegevens we opslaan, wanneer we deze opslaan en waarom we deze opslaan. Ook worden cookies behandelt in dit document.

Vetjebol

Vetjebol is een uitgave van Hartman Media.
Hartman Media is geregistreerd onder KvK-nummer 24471307.

Contactpersoon:
Tristan Hartman
info@vetjebol.nl

Persoonsgegevens die worden verwerkt

We verwerken deze persoonsgegevens:

  • Je naam
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres

Wanneer en waarom wij deze gegevens nodig hebben

Wij slaan bovengenoemde gegevens alleen op als je deze zelf via een van de onderstaande manieren naar ons verstuurt.

E-mail

Als je ons een e-mail stuurt zullen we je gegevens opslaan zodat we je e-mail kunnen beantwoorden.

Reacties plaatsen

Wij vragen om je naam en e-mailadres als je een reactie plaatst op een van onze artikelen, zodat we weten wie de reactie heeft geplaatst. En zodat we contact met je op kunnen nemen als je een vraag hebt.

Nieuwsbrief

We vragen om je e-mailadres als je je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze hebben we uiteraard nodig om de nieuwsbrief naar je te versturen.

Doorgifte van deze gegevens

Afhankelijk van via welke van bovenstaande wegen jouw gegevens bij ons zijn terechtgekomen, delen we deze met de volgende derden:

  • MailChimp (Nieuwsbriefinschrijvingen)
  • Google (Onze e-mail loopt via Google)
  • 80s Interactive (Hier wordt onze website gehost)

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten vetjebol.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@vetjebol.nl

Inzage, rectificatie en wassing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van jouw gegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies (ja, ze zijn vegan!) gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Advertentie

Door
Tristan

Check ook:

vegan op sociale gelegenheden
15/05
Vegan eten kan soms een uitdaging zijn op sociale gelegenheden. Soms ben je de enige...
Lekker Vega in de keuken
05/05
Een tijdje terug werden we uitgenodigd door Lekker Vega om in hun studio een recept...
01/05
Groningen vinden wij een fantastische stad! En zijn veel vegan hotspots te vinden. We vroegen...

Volg Vetjebol op

Ga direct naar

Blog Recepten