Boeken voor beginnende vegans

Vegan worden kan best lastig zijn in het begin, daarom is het ideaal dat er boeken voor beginnende vegans zijn. Wat kun je allemaal wel en niet eten? Krijg je wel alle voedingsstoffen binnen? En hoe doe je het tijdens sociale bezigheden, zoals een etentje met je familie? Gelukkig ben je niet de eerste die vegan wordt! En zijn er genoeg vegan metgezellen die hun ervaringen hebben gedeeld.

Onze favoriete boeken voor beginnende vegans

Wij hebben veel gehad aan de Vegarevolutie toen we net vegan werden. Lisa Steltenpool, de schrijfster van dit boek, legt heel eenvoudig uit waar je aan moet denken als beginnende vegan. Zoals welke voedingsstoffen kun je waar uit halen. Ze geeft makkelijke recepten die heel lekker zijn en iedereen kan maken. Ook het boek van Lisa goes Vegan is ideaal om te hebben, omdat ze veel tips geeft voor beginnende vegans. Hoe doe je het tijdens een etentje met vrienden of familie? En wat zijn de beste gerechten om een omnivoor lekker vegan te laten eten?

Het boek Egine 2 Diet heeft ons veel praktische informatie gegeven. Rip Esselstyn legt in dit boek precies uit waarom een onbewerkt vegan dieet een stuk beter voor je lichaam is dan een standaard dieet, dat vlees en dierlijke producten bevat. En het boek van The Green Happiness neemt je stap voor stap mee in een gezondere en plantaardige levensstijl. Je vindt er boodschappenlijstjes en weekmenu’s. Als je geen idee hebt waar je moet beginnen, dan helpt dit boek je er doorheen. Daarmee geeft het je een goede start.

Hieronder vind je onze favoriete boeken voor beginnende vegans:

De Vegarevolutie
Door Lisa Steltenpool, Nederlandstalig
Een must-have voor beginnende vegans. Of eigenlijk voor alle vegans! Naast heerlijke recepten bevat dit boek veel nuttige informatie over een veganistisch diet. En dat is zeker voor de beginnende vegan erg belangrijk.
Bestel nu bij bol.com


Lisa Goes Vegan
Door Lisa Stel, Nederlandstalig
Een vegan (kook)boek met uitgebreide informatie, praktische tips, handige lijstjes en meer dan 80 vegan recepten voor makkelijk en lekker plantaardig eten! Vleeseters, vegetarier, veganist of flexitarier, dit boek is handig voor iedereen!
Bestel nu bij bol.com


The Engine 2 Diet
Door Rip Esselstyn, Engelstalig
Dit Engelstalige boek bevat recepten en oefeningen, ontkracht voedsel mythes en geeft veel uitleg en nuttige informatie over een gezond plantaardig diet.
Bestel nu bij bol.com


Your 50 Days of Green Happiness Zomereditie
Door The Green Happiness, Nederlandstalig
Dit boekt helpt je gezonder te leven. In Your 50 Days of Green Happiness Zomereditie vind je 50 complete, leuke, gemakkelijke dagmenu’s, wekelijkse boodschappenlijstjes en uitgebreide informatie over voeding.
Bestel nu bij bol.com


Your 50 Days of Green Happiness Wintereditie
Door The Green Happiness, Nederlandstalig
De Your 50 Days of Green Happiness Wintereditie zit vol met heerlijke winterse vegan recepten. Van creamy butternut lasagne, tot sushi-donuts en burgers met patat! Daarnaast staat er heel veel leuke informatie in over wat voeding met je lichaam doet.
Bestel nu bij bol.com

Bekijk ook onze vegan kookboeken en andere vegan boeken.

Door
Tristan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

12/02
De lekkerste springrolls als je het ons vraagt zijn de Vietnamese springrolls. Toen wij in Vietnam waren aten...
kaliber-vegan tassen
08/02
Vegan tassen zijn helemaal geen uitzondering meer. Steeds meer merken maken de mooiste vegan tassen....
04/02
Geitenmelk is bedoeld voor baby geitjes, koeienmelk voor kalfjes en de melk van een mens...

Ga direct naar

Blog Recepten Hotspots