Wij steunen graag duurzame initatieven en daarom wilden we ook een winactie met Correctbook opzetten. Meedoen aan de winactie? Kijk bij deze post.

Correctbook voorbeeld

Wat is Correctbook?

Correctbook maakt uitwisbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld. Het is een schrift dat je keer op keer kunt gebruiken omdat je met een spons alles steeds kunt uitwissen. Niet met je hand overigens, waardoor je het niet zomaar uitveegt. Daarnaast kun je de app downloaden om je notities makkelijk online op te slaan.

Correctbook zet zich in tegen wereldwijde analfabetisme. 250 miljoen kinderen hebben niet de mogelijkheid om te lezen en te schrijven, omdat ze simpelweg geen schrijfwaar hebben. Het merk wil zorgen dat iedereen toegang heeft tot pen en papier. Zo doneneren ze 10-25% van de omzet in samenwerking met stichting Kwasa en stichting Rhiza.

Correctbook

Duurzaamheid

Waaarom wij Correctbook ook zo leuk vinden is omdat het naast het helpen van mensen ook bijdraagt aan duurzaamheid. Correctbook kun je keer op keer gebruiken in tegenstelling tot papier. Gerecycled papier is uiteraard een duurzame optie, maar vergt ook een hoop productie dat weer veel uitstoot oplevert.

De winactie

Wat kun je winnen? Je kunt een uitwisbaar notitieboek en een rugtas gemaakt van oude plastic flesjes winnen.

Hoe kun je winnen? Reageeer op deze post.


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Pasta in romige dillesaus
18/03
Met dit recept voor pasta in romige dillesaus zet je snel een heerlijke, gezonde en...
HEMA vegan appeltaart
14/03
Ja, je leest het goed. De Hema heeft nu vegan appelkruimeltaart. Sinds vorige week is...
Klimaatmars 2019 Amsterdam
06/03
Aanstaande zondag is er weer een grote klimaatmars in Amsterdam. Twee jaar geleden liepen wij...

Ga direct naar

Blog Recepten Hotspots