Wij steunen graag duurzame initatieven en daarom wilden we ook een winactie met Correctbook opzetten. Meedoen aan de winactie? Kijk bij deze post.

Correctbook voorbeeld

Advertentie

Wat is Correctbook?

Correctbook maakt uitwisbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld. Het is een schrift dat je keer op keer kunt gebruiken omdat je met een spons alles steeds kunt uitwissen. Niet met je hand overigens, waardoor je het niet zomaar uitveegt. Daarnaast kun je de app downloaden om je notities makkelijk online op te slaan.

Correctbook zet zich in tegen wereldwijde analfabetisme. 250 miljoen kinderen hebben niet de mogelijkheid om te lezen en te schrijven, omdat ze simpelweg geen schrijfwaar hebben. Het merk wil zorgen dat iedereen toegang heeft tot pen en papier. Zo doneneren ze 10-25% van de omzet in samenwerking met stichting Kwasa en stichting Rhiza.

Correctbook

Duurzaamheid

Waaarom wij Correctbook ook zo leuk vinden is omdat het naast het helpen van mensen ook bijdraagt aan duurzaamheid. Correctbook kun je keer op keer gebruiken in tegenstelling tot papier. Gerecycled papier is uiteraard een duurzame optie, maar vergt ook een hoop productie dat weer veel uitstoot oplevert.

De winactie

Wat kun je winnen? Je kunt een uitwisbaar notitieboek en een rugtas gemaakt van oude plastic flesjes winnen.

Hoe kun je winnen? Reageeer op deze post.


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Vegan zwarte bonen curry
11/11
We eten heel graag curry’s. Zeker in de herfst en winter is er niets lekkerder...
07/11
Griekenland vinden wij een heerlijk vakantieland. Niet alleen vanwege de zee, cultuur en de mensen,...
Cake bij FOAM
03/11
Naast de fijne 100% plantaardige ontbijt en lunch zaak FOAM, is er nu een tweede...

Volg Vetjebol op