Advertentie

Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar nette schoenen die vegan zijn? Wij ontdekten de vegan schoenen van Vyom London, een 100% plant-based schoenenmerk dat ook nog eens gebruik maakt van duurzame materialen. We kregen allebei een paar opgestuurd van Vyom London en we zijn zo enthousiast over dit merk dat we het ook aan jullie willen tippen.

Thera en Tristan vegan schoenen

Vegan schoenen van Vyom London

Vyom London is gestart door twee broers uit Londen; Ravi & Vishaal. Hun 3 pijlers zijn: Vegan, Style & Quality. Je ziet dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn en ze hebben een luxe uitstraling.

Advertentie

Handgemaakt in Engeland

De schoenen worden allemaal met de hand gemaakt volgens het beste Goodyear Welted proces. Dit is een maakproces dat nog steeds wordt beschouwd als een van de beste methoden voor schoenconstructies. Deze methode zorgt dat de schoen waterdicht is en levert een schoen op die tientallen jaren mee kan. Je kunt de zool vervangen met een nieuwe wanneer deze versleten is. Dit maakt de schoen extra duurzaam, omdat je er zo lang mee kunt doen.

Vegan leer

Vyom London is volledig veganistisch. De schoenen worden gemaakt van eersteklas kunstleer afkomstig van polyurethaan (PU) in plaats van PVC-kunstleer dat chloor bevat, een giftige chemische stof die tijdens het productieproces dioxine produceert en zeer schadelijk voor het milieu kan zijn.

Vegan schoenen Vyom

Model: Womens Vegan Shoes – Two Tone Monkstrap (Black)

Vyom London schoenen

Model: Mens Vegan Shoes – Two Tone Oxford (Brown)

Vegan fashion: waar te koop?

Het kan soms lastig zijn om leuke vegan kleding te vinden. Wij hebben deze struggle in het begin vaak gehad. Inmiddels hebben we een aantal favoriete merken en weten we wat we wel en niet willen kopen. Deze merken en producten hebben we verzameld. Bekijk hier onze favoriete vegan fashion merken. Daar vind je ook Vyom London tussenstaan.


Thera en Tristan zijn de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

De Vegarevolutie
De Vegarevolutie

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Vegan spaghetti bolognese
24/01
Wij eten iedere week wel een keer (volkoren) pasta en meestal spaghetti. Dit eten we...
22/01
Toen wij net vegan waren struggelde we nog wel eens wat we op brood konden...
Vegan diepvriespizza
20/01
Pizza is altijd al mijn lievelingseten geweest. Maar een vegan diepvriespizza uit de supermarkt bestond...

Advertentie

Volg Vetjebol op