7 oktober 2019

Er komen steeds meer vegan hotspots bij, ook buiten Amsterdam. En precies dat vinden wij zo leuk. Het wordt steeds meer mainstream om vegan te eten en dus ook een stuk toegankelijker als je in een dorp woont. Laatst werden we uitgenodigd voor een lunch bij Klein Geluk ontbijt en lunch in Heemskerk. Een heel leuk zaakje aan de rand van het centrum in Heemskerk.

Vegan ontbijten en lunchen bij Klein Geluk in Heemskerk

Klein Geluk ontbijt en lunch is sinds half juni open. Wij mochten komen lunchen samen met een aantal andere influencers om zo de kaart uit te proberen. Om te zorgen dat we van alles wat konden proeven hebben ze kleine hapjes gemaakt. Ideaal, zo zou ik altijd wel willen eten bij een restaurant, want ik heb altijd keuzestress.

Op dit moment is Klein Geluk open voor ontbijt en lunch van 8.30 tot 17.00 uur. In de toekomst hoopt eigenaresse Janneke Kiekens langer open te gaan en ook diner te gaan serveren.

De pannenkoeken en açaí bowl

Advertentie

Een restaurant voor iedereen

Eigenaresse Janneke Kiekens wilde een restaurant openen waar iedereen terecht kan, ongeacht welke voedselallergie je hebt. Alle gerechten zijn sowieso gluten- en lactose vrij, maar ook vegan. Bij andere allergieën kun je het aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

De spinaziewrap en spicy burger

Toen wij 5,5 jaar geleden vegan werden was het nog heel lastig om buiten de grote steden plantaardige opties te vinden en nu komt dat steeds meer op. Een supergoede verandering! Zo aten we eerder ook bij het 100% vegan restaurant Daantje in Dordrecht.

Klein Geluk Ontbijt en Lunch in Heemskerk

Maerten van Heemskerckstraat 25A, 1961 EB Heemskerk
Elke dag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Kruidenzout maken
13/10
Het is weer herfst en voor je het weet vergaan de kruidenplanten op je balkon...
Vegan schoenen Vyom
06/10
Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar nette schoenen die vegan...
Pasta in romige dillesaus ingrediënten
01/10
Je hebt misschien weleens gehoord dat een ijzertekort vaker bij vegetariërs en vegans voorkomt. In...

Volg Vetjebol op