14 maart 2019

Ja, je leest het goed. De Hema heeft nu vegan appelkruimeltaart. Sinds vorige week is deze taart te koop. Je kunt ‘m online bestellen en dan haal je de HEMA vegan appelkruimeltaart vervolgens na een paar werkdagen op in de winkel.

HEMA vegan appelkruimeltaart: ons oordeel

Advertentie

HEMA x ProVeg

De organisatie ProVeg heeft als missie: een plantaardige levensstijl promoten. Zij helpen bedrijven met het creëren van vegan producten. Zo ook de HEMA. Wij zijn heel blij met deze samenwerking, want daardoor is deze vegan HEMA taart er nu!

De smaak van de vegan HEMA taart

Ik weet niet of je vroeger wel eens de appelkruimeltaart van de Hema op hebt? Deze vegan variant is qua smaak precies hetzelfde! Wat wij heel positief vinden, want zo merken niet-vegans geen verschil. De korst is een beetje aan de slappe kant, maar dat is wel gebruikelijk bij een HEMA taart. De vegan taart bevat veel appel en is goed van smaak. Een tikkie aan de te zoete kant misschien, maar deze appeltaart is dan ook niet gemaakt om gezond te zijn. 😉 We vinden de taart zeker geslaagd! Zo hebben we er weer een vegan guilty pleasure bij.

HEMA appelkruimeltaart

Prijs: Wat kost de nieuwe vegan HEMA taart?

De taart kost slechts 4.50 euro en je haalt er 6 stukjes uit. Voor zover wij weten heeft deze taart de niet-vegan versie vervangen en is de prijs hetzelfde gebleven. De HEMA appeltaart, die (nog) niet vegan is, is zelfs een euro duurder. Een leuke uitzondering op de regel!

Wil je liever zelf een vegan taart bakken? Probeer dan ons recept voor een heerlijke vegan appelkruimeltaart. Bekijk ook onze andere recepten.


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Vegan zwarte bonen curry
11/11
We eten heel graag curry’s. Zeker in de herfst en winter is er niets lekkerder...
07/11
Griekenland vinden wij een heerlijk vakantieland. Niet alleen vanwege de zee, cultuur en de mensen,...
Cake bij FOAM
03/11
Naast de fijne 100% plantaardige ontbijt en lunch zaak FOAM, is er nu een tweede...

Volg Vetjebol op