Als vegan wil je echt niet alleen maar sla en wortels eten. Niet vegans denken dat vaak over vegans, maar wij zijn ook dol op burgers, patat, bitterballen, kibbeling… noem maar op! Gelukkig konden we in Nederland al bij de Vegetarische Snackbar terecht, maar nu hebben we er ook een Vegan Junk Food Bar bij! Zo fijn! In Berlijn waren we al dol op Yellow Sunshine, een vegetarisch fastfood restaurant met heel veel plantaardige opties. Maar nu hoeven we ons landje helemaal niet meer uit.

Vegan Junk Food Bar

Vegan Junk Food Bar is op Koningsdag geopend. Het was direct zo’n succes dat ze aan het begin van de avond al uitverkocht waren. Ook toen wij er waren, was het weer zo druk dat ze rond 18.30 uur geen voorraad meer hadden. Jammer voor de mensen die het misliepen uiteraard, maar yay voor de vegan community! Dat betekent dat er dus veel vraag naar is en dat er misschien nog wel zo’n hotspot moet worden geopend (?).

Check de video: Vegan Junk Food Bar Amsterdam

Vegan Junk Food Bar

Advertentie

Onze ervaring

Het is nu dus nog erg druk bij de Vegan Junk Food Bar. Maar we kregen gratis hapjes en drankjes voor het lange wachten. En het eten is TOP. Dus als je kwaliteit krijgt, dan vinden wij het geen probleem om daar even voor te wachten. Mocht je liever niet zo lang willen wachten, ga dan wat vroeger in de middag. Of ga doordeweeks naar Vegan Junk Food Bar, dan is het waarschijnlijk rustiger. Het is hoe dan ook het eventuele wachten waard!

Oké, genoeg gepraat. Tijd voor wat foodpics! Dit hadden wij:

Patat Vegan Junk Food BarPatat!

Pakistaanse bitterballen Vegan Junk Food Bar
Pakistaanse bitterballen

Double cheeseburger Vegan Junk Food Bar
Double cheeseburger (Notorious SUMO burger)

Kapsalon Vegan Junk Food BarKapsalon met patat, guacamole, gebakken uitjes, lente uitjes, jalapeños, cheddar, ‘kip’ en ketchup (Loaded VJFB)

Crunchy golden seaweed nuggets

De frietjes zijn heel lekker gekruid, waardoor een simpel patatje ineens een feest is. Als je naar de Vegan Junk Food Bar gaat, neem dan sowieso deze bitterballen. Ze zijn lekker pittig en hebben echt een unieke smaak. De burger was ook heel goed. Ze hebben ‘beef’ goed weten te imiteren.

Oke, mochten de foto’s nog niet overtuigend genoeg zijn. We hebben ook nog een video. Als je nog niet naar de Vegan Junk Food Bar bent geweest, dan heb je nu denken wij reden genoeg om langs te gaan ;). Enjoy!

Check de video: Vegan Junk Food Bar Amsterdam

Ben jij al naar Vegan Junk Food Bar geweest of staat het op de planning? Laat een reactie achter!

Vegan Junk Food Bar is elke dag geopend van 12:00 tot 22:00 uur.
Adres: Staringplein 22 in Amsterdam

Advertentie

Door
Tristan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Vegan kaarsen
08/12
Naast plantaardig eten proberen we in ons hele levensstijl niets van dieren te gebruiken. We...
Vegan Lingerie
03/12
Wij kopen zoveel mogelijk kleding tweedehands, omdat we geloven dat dit de meest duurzame optie...
Boerenkool met linzen en champignons ingrediënten
26/11
Eiwitten: misschien wel de meest genoemde voedingsstof als het gaat om veganisme. Zijn er vegan...

Volg Vetjebol op