Advertentie

Update 22 mei 2019: We hebben besloten te stoppen met Brands with Benefits. We helpen je nog steeds graag met het vinden van mooie duurzame en vegan merken. Check daarvoor onze vegan shop tips pagina!

We hebben nieuws! Ons nieuwe project is live! Naast Vetjebol zijn we gestart met Brands with Benefits. Op Brands with Benefits vind je eerlijke, duurzame en vegan fashion & cosmetica op 1 plek gebundeld.

Op Brands with Benefits maken we bewust winkelen heel eenvoudig. Achter de schermen zijn we al een hele tijd bezig met dit project. Het is zo fijn om het eindelijk te kunnen delen met iedereen!

Waarom zijn we gestart?

Toen wij bijna vijf jaar geleden vegan werden, werden wij ons ook direct meer bewust van de wereld om ons heen. We willen geen producten meer kopen die schade toebrengen aan mens, dier en milieu. Eerder schreven we over de impact van de kledingindustrie, over duurzame alternatieven voor cosmetica maar hadden sterk de behoefte aan een plek waar alles samenkomt. Een online shop die alleen maar duurzame en eerlijk geproduceerde producten aanbiedt. En ook nog vegan! We besloten zelf deze plek te creëren!

Brands with Benefits

Advertentie

Brands with Benefits; eerlijke, duurzame en vegan fashion & cosmetica op 1 plek

Dat werd Brands with Benefits! Samen met onze compagnon zijn Tristan en ik het platform begonnen. Je vindt er merken zoals Matt & Nat, VEJA, TOMS en Fjällräven. Maar ook veel cosmetica zoals Dr. Bronner’s, Sukin, The Body Shop en Weleda.

Op dit moment zijn we nog druk bezig om het aantal merken en producten te vergroten. Inmiddels kun je van 28 verschillende duurzame merken hun producten kopen. Het varieert van jassen, schoenen, tassen, t-shirts tot mascara, shampoo en douchegel.

Black Friday

We vinden het belangrijk om bewuste aankopen te doen. Zelf kopen wij heel weinig nieuwe producten. Misschien lijkt het gek dat we dan een online shop zijn begonnen, maar met Brands with Benefits willen we juist kwaliteitsproducten aanbieden, waar je lang mee kunt doen. Precies daarom wilden we vandaag graag live gaan, als een soort tegenhanger van Black Friday. Want van een bewuste aankoop heb je op langere termijn veel meer plezier!

Transparantie

De merken en producten op Brands with Benefits zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Deze merken zijn allemaal bezig met duurzaamheid op hun manier. Wat wij belangrijk vinden aan een merk is dat ze transparant zijn. Mis je nog een merk? Laat het ons weten!

Neem een kijkje!

Benieuwd naar ons nieuwe platform? Neem een kijkje en laat ons vooral weten wat je ervan vindt! Het is nog in opbouw en we vinden het daarom best wel spannend om het met iedereen nu echt te delen. Stiekem zijn we ook een beetje trots, maar er is nog een hoop werk te verrichten. Wil je van alles op de hoogte blijven?

Natuurlijk blijven we gewoon doorgaan met Vetjebol en vind je bij ons gewoon nog blogs & tips over veganisme en recepten!


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

De Vegarevolutie
De Vegarevolutie

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Vegan spaghetti bolognese
24/01
Wij eten iedere week wel een keer (volkoren) pasta en meestal spaghetti. Dit eten we...
22/01
Toen wij net vegan waren struggelde we nog wel eens wat we op brood konden...
Vegan diepvriespizza
20/01
Pizza is altijd al mijn lievelingseten geweest. Maar een vegan diepvriespizza uit de supermarkt bestond...

Advertentie

Volg Vetjebol op