Advertentie

We zijn goed op weg, maar kunnen nog veel duurzamer leven. Wil jij je ook meer verdiepen in een duurzame lifestyle? Dan is het nieuwe boek van Marieke Eyskoot perfect voor jou. DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle is echt dé gids naar een eerlijkere wereld.

Review: DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle

Dit is een goede gids

Sustainable fashion en lifestyle-expert Marieke Eyskoot
Marieke schreef eerder ‘Talking Dress’ (2012), waarin ze alles verteld over eerlijke kleding en een duurzame kledingstijl. Ze is consultant voor merken, winkels en bedrijven en ze is medeoprichter van fair fashionbeurs MINT. Ook stond ze in de Duurzame 100 van de krant Trouw, gaf ze een TEDx talk en is ze Europees Coördinator geweest bij de Schone Kleren Campagne (mariekeeyskoot.nl, 2017). Een echte sustainable lifestyle expert dus!

DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle
Al haar kennis over dit onderwerp heeft ze gebundeld in DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle. Plus interviews met mensen uit de industrie en handige tips en tricks. Dit boek is voor iedereen als je het mij vraagt. Zelf heb ik in de afgelopen tijd veel research gedaan naar vervuiling, eerlijke kleding en duurzame producten, maar in dit boek staan heel veel verrassende nieuwe weetjes. Ik ben dol op weetjes, want die doen het altijd goed op verjaardagen. Ook de tone-of-voice is prettig. Het is absoluut niet belerend, maar meer alsof je beste vriendin je enthousiast maakt over haar nieuwe levensstijl.

”Als je geïnteresseerd bent in duurzaamheid, dan is dit een echte must read”

Boordevol mooie initiatieven en duurzame ondernemers
Het boek is opgebouwd in verschillende hoofdstukken. Zoals de fashion industrie, voedsel, wonen, reizen, werken en vrije tijd. Alles komt voorbij. Daarnaast is het een echte guide. Het staat boordevol met mooie initiatieven en Marieke heeft veel van deze duurzame ondernemers geïnterviewd. Zoals Peopletree, Geitenwollenshirts, SLA, Noumenon en nog heel veel meer.

Dit Is Een Goede Gids review

Als je geïnteresseerd bent in duurzaamheid, dan is dit een echte must read. Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat je er steeds weer plezier van hebt. Het is niet een boek dat je 1 keer leest, maar je kunt hem er steeds weer bijpakken voor tips. Het is een heel mooi boek om in de kast te hebben staan, maar ook een heel mooi boek om uit te lenen of door te geven aan anderen.

DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle kost 20 euro en is onder andere te bestellen bij BOL.com.

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

De Vegarevolutie
De Vegarevolutie

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Vegan spaghetti bolognese
24/01
Wij eten iedere week wel een keer (volkoren) pasta en meestal spaghetti. Dit eten we...
22/01
Toen wij net vegan waren struggelde we nog wel eens wat we op brood konden...
Vegan diepvriespizza
20/01
Pizza is altijd al mijn lievelingseten geweest. Maar een vegan diepvriespizza uit de supermarkt bestond...

Advertentie

Volg Vetjebol op