21 april 2020

We hebben weer een merk ontdekt met vegan tassen, namelijk MYOMY. MYOMY do goods bestaat al sinds 2007, maar hebben nu een nieuwe collectie gelanceerd: MY CIRCLE BAG collection. Deze tassen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en zijn 100% vegan!

De vegan tassen van MYOMY

We vinden het natuurlijk altijd heel leuk als een merk een vegan lijn uitbrengt. Dus we waren ook enthousiast toen we werden benaderd door MYOMY. Want naast dat ze nu een vegan collectie hebben staat MYOMY ook bekend om hun eerlijke productieproces en hun duurzame materialen.

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Gemaakt van circulaire materialen

De MY CIRCLE BAG collection, waar wij twee tassen van hebben is dus gemaakt van gerecycled PET-materiaal in samenwerking met Waste2Wear®. Waste2Wear® maakt textiel van gerecycled plastic met als doel om een positieve impact te hebben. Voor elke meter stof, worden 22 plastic flessen uit de natuur gehaald. Dus deze collectie maakt gebruikt van hetgeen dat al bestaat en voorkomt dat dit plastic schadelijk kan zijn voor de aarde en haar inwoners. Een supermooi initiatief als het gaat om nieuwe producten.

Thera met de MYOMY MY CIRCLE BAG WAISTBAG

Onze tassen van MYOMY

Wij hebben de MY CIRCLE BAG WAISTBAG – RPET SAND en de MY HOME BAG BACKBAG – RPET BLUE. De waistbag kun je om je lichaam heen dragen, iets wat ik echt ideaal vind. Zo heb je geen zware tas aan je schouder maar kun je wel eenvoudig je telefoon, sleutels, portemonnee en andere zaken opbergen dichtbij je lichaam. De backbag is een perfecte laptoptas en zullen we straks, als we weer naar ons werk toe gaan, dagelijks gebruiken. Beide tassen hebben een strak en tijdloos design. De kleuren zijn rustig waardoor je ze met veel kleding kunt combineren. We houden allebei van praktische spullen waar we lang mee kunnen doen. Daar zijn deze tassen perfect voor.

Tristan met de MYOMY MY HOME BAG BACKBAG

Eerlijke productieproces

Zoals we al eerder noemden, staat MYOMY do goods dus bekend om hun eerlijke productieproces. Ze zijn heel transparant en werken samen met drie producenten: Craft Resource Center in India, I-did in Nederland en Leatherina in Bangladesh. Op de website van MYOMY kun je meer lezen over het hele productieproces van hun tassen. Met de verkoop van MYOMY kan MYOMY ervoor zorgen dat de makers van hun producten een redelijk inkomen krijgen, acceptabele werktijden & veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling.

Via hun website kun je de tassen van MYOMY en hun MY CIRCLE BAG collection bestellen.

Side note: MYOMY is dus niet een 100% vegan merk. We juichen het heel erg toe als een niet vegan merk hun collectie uitbreidt met vegan producten. En we hopen dat de verkoop van deze producten uiteindelijk leidt tot meer diervriendelijke collecties!

Advertentie

Refurbished telefoons en laptops

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Organic Basics: duurzaam ondergoed
Organic Basics: duurzaam ondergoed Met 10% korting
Zelf havermelk maken
Zelf havermelk maken Goedkoop en snel te maken
5 x makkelijke vegan recepten
5 x makkelijke vegan recepten Als je weinig tijd hebt

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Bekijk alle boeken

Advertentie

Natural Heroes

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Check ook:

Vegan kip van oesterzwammen
28/08
We hebben weer een merk ontdekt met vegan tassen, namelijk MYOMY. MYOMY do goods bestaat...
Ecopods
21/08
We hebben weer een merk ontdekt met vegan tassen, namelijk MYOMY. MYOMY do goods bestaat...
Libanees flatbread
11/08
We hebben weer een merk ontdekt met vegan tassen, namelijk MYOMY. MYOMY do goods bestaat...

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Volg Vetjebol op