Advertentie

18 februari 2020

Vegan Vibes is het derde boek van Lisa Steltenpool. Haar eerste boek de Vegarevolutie heeft ons heel erg geholpen toen wij net vegan werden. Het staat vol met informatie over voedingsstoffen en makkelijke vegan recepten. Wij waren dus heel erg enthousiast toen we hoorden dat Lisa Steltenpool ‘Vegan Vibes’ ging uitbrengen. Dit boek bevat nóg meer informatie over veganistisch eten!

Onze review van Vegan Vibes

Lisa Steltenpool is diëtist en gespecialiseerd in whole food en plantaardig eten. Ze geeft regelmatig lezingen en heeft veel van haar kennis en informatie nu dus gebundeld in dit boek. Ik kan me nog goed herinneren toen ik Lisa voor het eerst hoorde spreken. Op dat moment was ik nog vegetariër en mede door haar motiverende woorden en goede onderbouwingen ben ik later vegan geworden.

Het boek ziet er visueel heel aantrekkelijk uit. Het staat vol met afbeeldingen die de informatie illustreren. Lisa begint het boek met haar eigen verhaal waarom ze vegan is geworden. Daarna gaat ze verder over de voordelen van veganisme op je gezondheid, de aarde en de dieren.

Advertentie

Waar is Vegan Vibes te koop?

Via onderstaande link kun je het boek bestellen:

Vegan Vibes
Vegan Vibes

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com

Check ook onze review van het kookboek MAN.EAT.PLANT.

Vegan Vibes Kookboek

Bomvol tips over vegan leven

Lisa is diëtiste en heeft veel kennis over eten. Het boek laat zien hoe je gezond vegan kunt eten en geeft veel tips over wat je allemaal kunt eten. Bijvoorbeeld op brood, als snack of als vleesvervanger. Het is echt een compleet handboek voor iedereen die (meer) plantaardig wil eten. Mythes worden ontkracht en heel veel vragen worden beantwoord. Naast gezonde voeding geeft Lisa in Vegan Vibes ook tips over hoe je duurzamer kunt eten.

Vegan recepten

Naast de vele tips staat het boek ook vol met lekkere vegan recepten. Van toetjes, hoofdgerechten, snacks en alles daartussenin. Wij vinden de recepten van Lisa altijd heel fijn omdat ze relatief eenvoudig te maken zijn. De meeste ingrediënten koop je gewoon bij je plaatselijke supermarkt.

Op zoek naar meer fijne boeken over plantaardig eten? Bekijk onze favoriete vegan boeken.

Probeer je (meer) plantaardig te eten en kun je nog wel wat informatie gebruiken? Wij maakten deze gids voor vegans.

Advertentie

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Vegan Vibes
Vegan Vibes

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Duurzame panty
29/03
Mijn panty’s gaan altijd na een paar keer dragen kapot. Ik vind het vervelend dat...
Aardappels met pesto
25/03
Heel de wereld zit (als het goed is) binnen. We zitten in een bizarre periode,...
vegan weekmenu
09/03
De Week Zonder Vlees is van start gegaan. In deze week wordt heel Nederland opgeroepen...

Advertentie

Volg Vetjebol op