27 maart 2019

Yes, na vegan hotdog nu ook vegan softijs bij IKEA. En wie is er nu niet dol op een lekker ijsje? Het is één van onze favoriete snacks.

Vanaf half april vegan softijs bij Ikea verkrijgbaar

Vorige zomer maakte de woongigant bekend dat ze met vegan softijs zou komen. We moesten dus even wachten, maar vanaf half april kun je het plantaardige ijsje halen bij de IKEA! Voor nu wordt alleen nog de aardbeiensmaak vegan en daardoor is het ijsje ook knalroze. Voor 50 cent haal je al een kleine variant van dit vegan ijsje, voor een euro heb je de grote versie.

Advertentie

Goed voor de wereld

Heel fijn aan dit ijsje is dat de productie van deze variant al de helft minder CO2 uitstoot dan het traditionele IKEA-softijsje. De IKEA heeft als doel om gezondere en duurzamere producten aan te bieden die iedereen kan betalen. Naast dit ijsje gaan ze daarom ook vegan lasagne verkopen in het restaurant.

Misschien dat wij na half april toch eens een bezoekje gaan brengen! 🙂

Steeds meer grote bedrijven komen met vegan producten. Zo lanceerde Johma vorige week de vegan salade voor op brood en kwam de HEMA met een vegan appelkruimeltaart!


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Vegan zwarte bonen curry
11/11
We eten heel graag curry’s. Zeker in de herfst en winter is er niets lekkerder...
07/11
Griekenland vinden wij een heerlijk vakantieland. Niet alleen vanwege de zee, cultuur en de mensen,...
Cake bij FOAM
03/11
Naast de fijne 100% plantaardige ontbijt en lunch zaak FOAM, is er nu een tweede...

Volg Vetjebol op