Advertentie

Vegan in Sydney

Australië is fantastisch. Niet alleen de natuur en de mensen maar vooral ook het eten! Na 3 maanden Azië hadden wij wel weer trek in Westers eten. In Sydney zijn we dus een beetje uit de band gesprongen (lees: burgers, ijs, pizza… ). In deze video ga je heel veel vegan junk food tegenkomen, normaal gesproken eten we niet zo ongezond hoor (niet altijd in ieder geval?). We zijn 2 weken in Sydney geweest en dit hebben we tijdens deze weken gegeten, dus niet allemaal op 1 dag. Oke, we hebben ons zo wel genoeg ingedekt toch? ? haha! Kijk maar mee wat wij aten als vegan in Sydney.

Na de video vind je nog een fotoverslag!

Advertentie

Bekijk hier wat we aten in Sydney!

Ons fotoverslag van Sydney

Het prachtige Opera House!

Deze havermout bowl met heel veel vers fruit is ons go-to ontbijtje geworden in Australië. Heel erg makkelijk, maar ook heel voedzaam en lekker. Bekijk hier het recept!

vegan in Sydney (Domino's Pizza)

Vegan Domino’s pizza! De Domino’s in Australië had een actie bedacht. Mensen konden stemmen op hun favoriete vegan pizza en bij genoeg stemmen zouden ze deze soorten tijdelijk in het assortiment opnemen. Er werd zoveel gestemd dat er 3 soorten vegan pizza’s bij de Domino’s verschenen! Wij hebben ze uiteraard direct besteld. Het was zo gek om weer pizza margarita te eten. Maar heel erg lekker! Hoop dat de 3 soorten blijvend in het assortiment worden opgenomen en dat Nederland snel volgt!

vegan in sydney

De coastal walk van Bondi Beach naar Coogee (je kunt hem ook andersom doen) is een heel mooie wandeling langs de kustlijn van Sydney en zeker een must als je hier bent!

vegan in Sydney (Soul Burger)

Soul Burger is de aller eerste vegan burgertent van Australië. Daar moesten we natuurlijk heen. De burgers zijn goddelijk en ze hebben zoveel keus! Wat zo leuk is aan dit tentje is dat je aan de buitenkant helemaal niet ziet dat het vegan is. Veel mensen die niet vegan zijn lopen naar binnen om een burger te halen en komen er dan later achter dat ze een vegan burger op hebben (die heel erg lekker was).

vegan in Sydney (Ben & Jerry)

Vegan Ben & Jerry! Jaa! Eindelijk komt Ben & Jerry ook naar Nederland met vegan varianten. In Australië worden ze al een tijdje verkocht, maar wij hadden ze nog nooit op. De Coconut Seven Layer Bar is onze favoriet!?

vegan in Sydney

Duizenden vliegende vossen (vleermuizen) in Centennial Park bij Lachlan Swamp.

vegan in Sydney

Eindelijk hadden we weer een eigen keuken na 3 maanden, dus we maakten veel eigen gerechtjes. Zoals deze boerenkoolsalade met broodjes hummus.

vegan in Sydney

Tamarama Rocks is onze favoriete zwemplek!

Ben jij wel eens in Sydney geweest? Als je nog tips hebt waar we absoluut naartoe moeten, laat dan een berichtje achter!

Volg Vetjebol ook op Instagram, Facebook en YouTube voor meer reisinspiratie!

Advertentie

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Vegan Vibes
Vegan Vibes

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Digital nomad
25/02
Deze maand hebben we ons leven in Amsterdam verplaatst naar Mexico. We blijven werken voor...
Vegan Tzatziki Recept
23/02
Sinds onze vakantie in Griekenland zijn we dol op tzatziki, helaas konden we in Griekenland...
Vegan Vibes Lisa Steltenpool
18/02
Vegan Vibes is het derde boek van Lisa Steltenpool. Haar eerste boek de Vegarevolutie heeft...

Advertentie

Volg Vetjebol op