5 maart 2019

Sinds 2014 is Vegabond te vinden op de Leliegracht in Amsterdam. Wij waren toen net vegan geworden en het was de enige vegan eetwinkel destijds. Het is altijd onze go to winkel geweest als we edelgist, vegan tompouche, vegan kaas en nog meer lekkers nodig hadden. En nu heeft vegan lunchroom Vegabond  dus een tweede locatie geopend. Deze zit in Amsterdam-West.

vegabond nieuwe locatie

Vegan lunchroom Vegabond: het eten!

De locatie op de Leliegracht heeft een klein zitgelegenheid, en is meer een take-out te noemen. De locatie in Amsterdam-West is juist ingericht als gezellige eetgelegenheid. Je kunt zelf een bord of box vullen met hun eigen gekozen selectie van kleine gerechtjes. Ieder seizoen zijn er weer andere producten. Bijvoorbeeld: Koreaanse BBQ-burgers, ‘cole-slaw’ met geroosterde ananas, geroosterde flespompoen met Thaise kruiden en tahini-drizzled zoete aardappel stammetjes. Zo lekker! Natuurlijk zijn ook gewoon nog de vegan tompouchen, brownies en andere zoete lekkernijen hier te vinden.

Op zoek naar meer vegan hotspots in Amsterdam? Bekijk dan dit artikel.

Adres: De Clercqstraat 48 1052 NH, Amsterdam
Openingstijden: maandag tot zaterdag: 8 tot 20 uur –  zondag: 10 tot 18 uur.


Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

 

Advertentie

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Vegan zwarte bonen curry
11/11
We eten heel graag curry’s. Zeker in de herfst en winter is er niets lekkerder...
07/11
Griekenland vinden wij een heerlijk vakantieland. Niet alleen vanwege de zee, cultuur en de mensen,...
Cake bij FOAM
03/11
Naast de fijne 100% plantaardige ontbijt en lunch zaak FOAM, is er nu een tweede...

Volg Vetjebol op