Advertentie

Natural Heroes

Review Culinaire Cosmetica

De cosmetica die wij dagelijks gebruiken is duurzaam, natuurlijk en vegan. Eerder schreven we een artikel over de impact van beautyproducten op de aarde, je gezondheid en de dieren. Toen we ontdekten hoe schadelijk de ‘reguliere’ beautyproducten zijn, zijn we ons gaan verdiepen in deze duurzame en natuurlijke cosmetica. Wat blijkt: er zijn genoeg opties! Zoals je eigen cosmetica maken bijvoorbeeld.

Zelf cosmetica maken is heel leuk om te doen en meestal ook goedkoper en duurzamer, omdat het veel verpakkingen scheelt. Zo maken wij onze eigen tandpasta, deodorant en zonnebrandcreme. Maar het boek Culinaire Cosmetica maakt het nog makkelijker om je eigen cosmetica te maken. Wil je dit boek winnen? Kijk dan onderaan dit artikel!

Review Culinaire Cosmetica: Cosmetica gemaakt van groente

Wij waren blij verrast toen we het boek Culinaire Cosmetica opgestuurd kregen. Dit boek staat vol tips, tricks en recepten om zelf cosmeticaproducten te maken. Van heel eenvouig en snel, zoals aloë-vera conditioner, tot recepten die iets meer tijd kosten, zoals een arganolie-dagcrème of een olijfolie-zeep. Alle ingredienten zijn natuurlijk en de recepten bestaan veelal uit groente, kruiden, fruit en oliën.

In het boek staat ook veel achtergrondinformatie over de ingrediënten en zo kom je er precies achter wat je nu precies op je huid en haar smeert.

Winactie

Wil jij Culinaire Cosmetica winnen? Laat een comment achter onder deze post en zorg ervoor dat je Vetjebol volgt op Instagram.

Brands with Benefits: Sustainable shopping made easy

Wil je natuurlijke cosmetica kopen? Neem dan een kijkje in onze shop: Brands with Benefits. Hier vind je natuurlijke, veganistische en eerlijke cosmetia en beautyproducten.

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Organic Basics: duurzaam ondergoed
Organic Basics: duurzaam ondergoed Met 10% korting
Zelf havermelk maken
Zelf havermelk maken Goedkoop en snel te maken
5 x makkelijke vegan recepten
5 x makkelijke vegan recepten Als je weinig tijd hebt

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Bekijk alle boeken

Advertentie

Refurbished telefoons en laptops

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Check ook:

Vegan kip van oesterzwammen
28/08
Advertentie Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3 De cosmetica die wij dagelijks gebruiken is duurzaam, natuurlijk...
Ecopods
21/08
Advertentie Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3 De cosmetica die wij dagelijks gebruiken is duurzaam, natuurlijk...
Libanees flatbread
11/08
Advertentie Duurzame huishoudartikelen en cosmetica De cosmetica die wij dagelijks gebruiken is duurzaam, natuurlijk en...

Advertentie

Organic Basics 10% kortingscode: VETJEOBC3

Volg Vetjebol op