Advertentie

Advertentie

Review Culinaire Cosmetica

De cosmetica die wij dagelijks gebruiken is duurzaam, natuurlijk en vegan. Eerder schreven we een artikel over de impact van beautyproducten op de aarde, je gezondheid en de dieren. Toen we ontdekten hoe schadelijk de ‘reguliere’ beautyproducten zijn, zijn we ons gaan verdiepen in deze duurzame en natuurlijke cosmetica. Wat blijkt: er zijn genoeg opties! Zoals je eigen cosmetica maken bijvoorbeeld.

Zelf cosmetica maken is heel leuk om te doen en meestal ook goedkoper en duurzamer, omdat het veel verpakkingen scheelt. Zo maken wij onze eigen tandpasta, deodorant en zonnebrandcreme. Maar het boek Culinaire Cosmetica maakt het nog makkelijker om je eigen cosmetica te maken. Wil je dit boek winnen? Kijk dan onderaan dit artikel!

Review Culinaire Cosmetica: Cosmetica gemaakt van groente

Wij waren blij verrast toen we het boek Culinaire Cosmetica opgestuurd kregen. Dit boek staat vol tips, tricks en recepten om zelf cosmeticaproducten te maken. Van heel eenvouig en snel, zoals aloë-vera conditioner, tot recepten die iets meer tijd kosten, zoals een arganolie-dagcrème of een olijfolie-zeep. Alle ingredienten zijn natuurlijk en de recepten bestaan veelal uit groente, kruiden, fruit en oliën.

In het boek staat ook veel achtergrondinformatie over de ingrediënten en zo kom je er precies achter wat je nu precies op je huid en haar smeert.

Winactie

Wil jij Culinaire Cosmetica winnen? Laat een comment achter onder deze post en zorg ervoor dat je Vetjebol volgt op Instagram.

Brands with Benefits: Sustainable shopping made easy

Wil je natuurlijke cosmetica kopen? Neem dan een kijkje in onze shop: Brands with Benefits. Hier vind je natuurlijke, veganistische en eerlijke cosmetia en beautyproducten.


Thera en Tristan zijn de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!


 

Advertentie

Door
Thera

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

De Vegarevolutie
De Vegarevolutie

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Vegan spaghetti bolognese
24/01
Wij eten iedere week wel een keer (volkoren) pasta en meestal spaghetti. Dit eten we...
22/01
Toen wij net vegan waren struggelde we nog wel eens wat we op brood konden...
Vegan diepvriespizza
20/01
Pizza is altijd al mijn lievelingseten geweest. Maar een vegan diepvriespizza uit de supermarkt bestond...

Advertentie

Volg Vetjebol op