Na bijna 10 maanden reizen zijn we weer terug in Amsterdam! Van Rusland, Mongolië, China, Thailand, Myanmar, Australia, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Japan, Taiwan, Maleisië tot aan Singapore. Het was een ontzettend bijzondere reis met zoveel culturen, verschillende landschappen en natuurwonderen. Natuurlijk kunnen we niet alles delen, maar hieronder vind je een kleine selectie met onze hoogtepunten van de reis.

Wil je meer over onze reis lezen? Bekijk dan ook deze artikelen.

Rusland

Mokou, Rusland

De Trans Mongolië Express. Hier lees je meer over deze bijzondere treinreis.

Bekijk hier ook ons artikel over St. Petersburg.

Advertentie

Duurzame huishoudartikelen en cosmetica

Mongolië

Terelj Mongolië Landschap Gertent Terelj Mongolië

China

Thailand

In Pai, Thailand, volgden we een vegan kookcursus. We deelden een recept voor Thaise kokosnotensoep dat we hier geleerd hebbent te maken. Je vindt ‘m hier.

Myanmar

Bagan, Myanmar

Australië

Whitesundays, Australië

In Australië hebben we een aantal weken vrijwilligerswerk gedaan op een vegan animal sanctuary. Hier lees je daar meer over. 

Nieuw Zeeland

Indonesië

 

Japan

Taiwan

Maleisië

Singapore

Elk land was bijzonder op zijn eigen manier. Qua natuur was Nieuw Zeeland ons hoogtepunt, maar ook China is heel bijzonder. Komodo National Park in Indonesië was de mooiste plek waar we ooit hebben gedoken en daardoor heel speciaal. Japan was waarschijnlijk het fijnste land om in te reizen. De mensen zijn zo vriendelijk, alles is perfect georganiseerd en schoon. Myanmar is nog zo puur en laat je kennismaken met het echte Aziatische leven. Maar ook Rusland en Mongolië zijn prachtig, met de meest vriendelijke mensen! Kortom, we hebben genoten en heel veel geleerd. En, niet onbelangrijk, we hebben heerlijk gegeten! We hebben zoveel inspiratie opgedaan, dus we willen veel nieuwe recepten gaan uitwerken.

En nu?

Na bijna 10 maanden reizen zijn we ineens weer thuis in Amsterdam. Het is heel fijn om iedereen weer te zien en om in Amsterdam te zijn in de zomer. We genieten hier dus weer heel erg van. We gaan allebei weer aan het werk en natuurlijk onze volgende trip plannen. 😉

Wil je meer van onze reis zien? Volg ons dan ook op Instagram.

Advertentie

Natural Heroes

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Reacties

  1. Adembenemend mooi, wat een rijkdom als je zulke mooie reizen samen kunt maken.
    Krijg gelijk zin om ook te gaan:))

  2. Wat een geweldig mooi fotoverslag, en wat een bijzondere ervaring zal het zijn samen zo’n prachtige reis te maken. Dank voor het delen van de foto’s!

  3. Thanks Bas! De overige 1550 foto’s laten we je een andere keer nog wel zien 😉 Wij hebben er van genoten!

  4. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt zeg! Geweldige foto’s en hele mooie landen bezocht. Wij gaan in oktober voor onbepaalde tijd weg en starten in Nieuw-Zeeland, daarna gaan we richting Azië en willen we sowieso naar thailand, vietnam, japan, de Filippijnen en nepal. Verder zien we wel, we hebben alle tijd en willen die tijd ook nemen. China bezochten wij vorige zomer en was echt heel gaaf!

  5. Hi Linda, wat een mooi vooruitzicht! Nieuw Zeeland was ons favoriet! De natuur is fanastisch. Geniet alvast van de voorpret! XX

  6. Wat een ongelofelijke reis, jullie zijn de inspiratie om onze al lang gekoesterde reisplannen nu maar eens te versnellen. Wat hebben jullie een prachtige ervaringen opgedaan! Ons doel is binnen 2 jaar weg voor een vergelijkbare periode als jullie hebben gedaan. Gezamenlijke spaarrekening is geopend! Haha

  7. Wat tof!! Superleuk dat jullie de reis gaan maken. Daar ga je geen spijt van krijgen 😉 Als je tips oid nodig hebt, let us know! En geniet alvast van de voorpret. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Organic Basics: duurzaam ondergoed
Organic Basics: duurzaam ondergoed Met 10% korting
Zelf havermelk maken
Zelf havermelk maken Goedkoop en snel te maken
5 x makkelijke vegan recepten
5 x makkelijke vegan recepten Als je weinig tijd hebt

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Bekijk alle boeken

Advertentie

Duurzame DIY cosmetica

Natural Heroes

Advertentie

Refurbished telefoons en laptops

Check ook:

Vegan kip van oesterzwammen
28/08
Na bijna 10 maanden reizen zijn we weer terug in Amsterdam! Van Rusland, Mongolië, China, Thailand, Myanmar,...
Ecopods
21/08
Na bijna 10 maanden reizen zijn we weer terug in Amsterdam! Van Rusland, Mongolië, China, Thailand, Myanmar,...
Libanees flatbread
11/08
Na bijna 10 maanden reizen zijn we weer terug in Amsterdam! Van Rusland, Mongolië, China, Thailand, Myanmar,...

Advertentie

Bol.com Algemeen

Volg Vetjebol op