Na bijna 10 maanden reizen zijn we weer terug in Amsterdam! Van Rusland, Mongolië, China, Thailand, Myanmar, Australia, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Japan, Taiwan, Maleisië tot aan Singapore. Het was een ontzettend bijzondere reis met zoveel culturen, verschillende landschappen en natuurwonderen. Natuurlijk kunnen we niet alles delen, maar hieronder vind je een kleine selectie met onze hoogtepunten van de reis.

Wil je meer over onze reis lezen? Bekijk dan ook deze artikelen.

Rusland

Mokou, Rusland

De Trans Mongolië Express. Hier lees je meer over deze bijzondere treinreis.

Bekijk hier ook ons artikel over St. Petersburg.

Advertentie

Mongolië

Terelj Mongolië Landschap Gertent Terelj Mongolië

China

Thailand

In Pai, Thailand, volgden we een vegan kookcursus. We deelden een recept voor Thaise kokosnotensoep dat we hier geleerd hebbent te maken. Je vindt ‘m hier.

Myanmar

Bagan, Myanmar

Australië

Whitesundays, Australië

In Australië hebben we een aantal weken vrijwilligerswerk gedaan op een vegan animal sanctuary. Hier lees je daar meer over. 

Nieuw Zeeland

Indonesië

 

Japan

Taiwan

Maleisië

Singapore

Elk land was bijzonder op zijn eigen manier. Qua natuur was Nieuw Zeeland ons hoogtepunt, maar ook China is heel bijzonder. Komodo National Park in Indonesië was de mooiste plek waar we ooit hebben gedoken en daardoor heel speciaal. Japan was waarschijnlijk het fijnste land om in te reizen. De mensen zijn zo vriendelijk, alles is perfect georganiseerd en schoon. Myanmar is nog zo puur en laat je kennismaken met het echte Aziatische leven. Maar ook Rusland en Mongolië zijn prachtig, met de meest vriendelijke mensen! Kortom, we hebben genoten en heel veel geleerd. En, niet onbelangrijk, we hebben heerlijk gegeten! We hebben zoveel inspiratie opgedaan, dus we willen veel nieuwe recepten gaan uitwerken.

En nu?

Na bijna 10 maanden reizen zijn we ineens weer thuis in Amsterdam. Het is heel fijn om iedereen weer te zien en om in Amsterdam te zijn in de zomer. We genieten hier dus weer heel erg van. We gaan allebei weer aan het werk en natuurlijk onze volgende trip plannen. 😉

Wil je meer van onze reis zien? Volg ons dan ook op Instagram.

Advertentie

Door
Thera

Reacties

  1. Adembenemend mooi, wat een rijkdom als je zulke mooie reizen samen kunt maken.
    Krijg gelijk zin om ook te gaan:))

  2. Wat een geweldig mooi fotoverslag, en wat een bijzondere ervaring zal het zijn samen zo’n prachtige reis te maken. Dank voor het delen van de foto’s!

  3. Thanks Bas! De overige 1550 foto’s laten we je een andere keer nog wel zien 😉 Wij hebben er van genoten!

  4. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt zeg! Geweldige foto’s en hele mooie landen bezocht. Wij gaan in oktober voor onbepaalde tijd weg en starten in Nieuw-Zeeland, daarna gaan we richting Azië en willen we sowieso naar thailand, vietnam, japan, de Filippijnen en nepal. Verder zien we wel, we hebben alle tijd en willen die tijd ook nemen. China bezochten wij vorige zomer en was echt heel gaaf!

  5. Hi Linda, wat een mooi vooruitzicht! Nieuw Zeeland was ons favoriet! De natuur is fanastisch. Geniet alvast van de voorpret! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook:

Kruidenzout maken
13/10
Het is weer herfst en voor je het weet vergaan de kruidenplanten op je balkon...
Vegan Pannenkoeken Klein Geluk Heemskerk
07/10
Er komen steeds meer vegan hotspots bij, ook buiten Amsterdam. En precies dat vinden wij...
Vegan schoenen Vyom
06/10
Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar nette schoenen die vegan...

Volg Vetjebol op