Advertentie

5 makkelijke vegan recepten

Makkelijk én vegan. Ja, die combinatie gaat samen! 😉 Kijk maar naar de volgende 5 makkelijke vegan recepten. Ze staan allemaal binnen 25 minuten op tafel. Sommige zelf binnen 5 minuten! Perfect dus als je weinig tijd hebt, of zoals wij; op sommige dagen gewoon een beetje lui bent. ?

Advertentie

Boerenkool met linzen en champignons

Als lunch- of diner. Dit recept is eigenlijk altijd goed. Je hebt slechts 5 ingrediënten nodig! En het is ook nog eens supergezond. Boerenkool zit vol met antioxidanten en calcium en linzen bevatten ijzer. Oh ja, en had ik al gezegd dat het heel erg lekker is?

Boerenkool met linzen en champignons recept

Mexicaanse groentemix

Dit recept lust bijna iedereen. Ideaal dus als je eters hebt. Je kunt er makkelijk heel veel van maken zonder dat het je meer werk kost. Gooi alles in een pan en verhit het; en volia! Bekijk hier het recept om het zelf te maken.

Mexicaanse groentemix recept

Vegan Pizza

Iets minder gezond, maar erg lekker en ook heel makkelijk te maken. Na een drukke week school of werk is het heerlijk om met deze pizza op de bank te ploffen.

Vegan pizza

Scrambled tofu

Ik twijfelde of dit recept in de lijst erbij kon. Want het is geen op zichzelf staande maaltijd. Maar op een broodje, bij de rijst of door een salade is scrambled tofu een perfecte basis voor een goede en gezonde maaltijd. En, uiteraard staat het zó op tafel – binnen 5 minuten! ? –

Scrambled tofu recept

Kokos- linzencurry

Save the best for last! Dit recept is denk ik wel ons all time favoriet. Het is gezond, superlekker en heel makkelijk te maken. Perfect vegan maaltje dus. De kokos- linzencurry moet je zeker even uitproberen als je van curries houdt.

Vegan kokos- linzencurry recept

Welk recept ga jij uitproberen? Of ken jij nog andere makkelijke vegan recepten? Laat het ons weten door hieronder een comment achter te laten!

Advertentie

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 3 vegan boeken

Dit zijn onze favoriete vegan boeken.

Vegan Vibes
Vegan Vibes

Door Lisa Steltenpool

Bestel bij bol.com
Man.Eat.Plant.
Man.Eat.Plant.

Door Lisette Kreischer & Maartje Borst

Bestel bij bol.com

Bekijk alle boeken

Advertentie

Advertentie

Check ook:

Vegan bananenbrood recept
08/04
Het perfecte vegan bananenbrood bakken was mij nog nooit gelukt, en ik heb vele pogingen...
Rijstnoedels met groente en tofu
01/04
Dit recept voor rijstnoedels met groente en tofu maken we de laatste tijd bijna iedere...
Duurzame panty
29/03
Mijn panty’s gaan altijd na een paar keer dragen kapot. Ik vind het vervelend dat...

Advertentie

Volg Vetjebol op